Energiaeksperttikurssi

Tulisiko sinustakin energiaekspertti?

Seuraava koulutus alkaa syyskuussa 2022!

Seuraava Energiaeksperttikoulutus alkaa 13.9.2022.

Ilmoittaudu mukaan suosittuun Energiaeksperttikoulutukseen, joka järjestetään tänä syksynä webinaarimuotoisena yhteistyössä HSY:n kanssa. Kurssilla käydään läpi verkkokoulutusaineisto sekä kuullaan puheenvuoroja taloyhtiön energiankulutukseen liittyen.

Koulutuskerrat järjestetään tiistaisin klo 17:30-19:30 ja aiheet ovat:

  • Ti 13.9.2022 Koulutuksen esittely ja kokemuksia energiaekspertiltä
  • Ti 27.9.2022 Lämmitys
  • Ti 11.10.2022 Ilmanvaihto
  • Ti 25.10.2022 Sähkö ja automaatio
  • Ti 8.11.2022 Taloyhtiön case-esimerkki energiatehokkuuden parantamisesta

Ilmoittautuminen viimeistään sunnuntaina 11.9.2022 tämän linkin takaa.

Ilmoittaudu tästä energiaeksperttikoulutukseen

Energiaekspertti on aktiivinen asukas, mielellään taloyhtiön hallituksen jäsen, joka haluaa laskea asumiskuluja ja edistää viihtyisyyttä talossaan.

Energiaeksperttikurssin voi nyt käydä myös verkkokurssina! HSY on toteuttanut energiaeksperteille verkkokurssin, joka auttaa taloyhtiöitä pienentämään hiilijalanjälkeään. Kurssilla saat tietoja liittyen ilmanvaihtoon, lämmitykseen, veden ja sähkön kulutukseen, kiinteistöautomaatioon sekä suunnitelmalliseen kiinteistönpitoon. Kurssilla lähdetään liikkeelle alkeista, joten sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa energiaosaamista.

Kurssille voi rekisteröityä ja saada todistuksen, kun on suorittanut kurssin. Kurssin voi suorittaa myös ilman rekisteröitymistä, jolloin ei saa todistusta. Rekisteröityneen käyttäjän suoritukset jäävät muistiin ja kurssia voi jatkaa myöhemmin siitä kohdasta, mihin on edellisellä kerralla jäänyt.

Kun olet käynyt koulutuksen, liity mukaan energiaeksperttien Facebook -yhteisöön jakamaan kokemuksia ja keskustelemaan taloyhtiön energiatehokkuudesta. Ryhmän löydät Facebookista nimellä Energiaekspertit.

Energiaeksperttien sähköpostilistalle voit liittyä jättämällä yhteystiedot. Tiedotamme ajankohtaisista taloyhtiöille tarjolla olevista mahdollisuuksista sekä eksperteille järjestettävistä retkistä ja tapahtumista.

Liity sähköpostilistalle tästä