logo-rane2021_plain_white

Rakentamisen ja
asumisen energianeuvonta

ekokumppanit_logo_2019_vaaka_color_txtwhite.png

Sukupolvelta toiselle

Ratkaisuja kestävän kehityksen haasteisiin

Energiaeksperttikurssi

Tulisiko sinustakin energiaekspertti?

Seuraava koulutus alkaa maaliskuussa 2023!

Suosittu taloyhtiön Energiaeksperttikurssi tulee taas – ilmoittaudu mukaan! Kurssi järjestetään tänä keväänä lähikoulutuksena kolmen koulutuskerran pakettina joka toinen viikko klo 17:00-19:00 keskiviikkona 22.3. alkaen Ympäristötietokeskus Moreeniassa (2krs Klubitila).

Koulutuskerrat järjestetään keskiviikkoisin klo 17:00-19:00 ja aiheet ovat:

  • 22.3. Taloyhtiön energiankulutus ja suunnitelmallinen kiinteistönpito
  • 5.4.  Sähkö ja vesi
  • 19.4. Lämmitys ja ilmanvaihto

Ilmoittautuminen viimeistään sunnuntaina 19.3.2022 tämän linkin takaa.

Ilmoittaudu tästä energiaeksperttikoulutukseen

Energiaekspertti on aktiivinen asukas, mielellään taloyhtiön hallituksen jäsen, joka haluaa laskea asumiskuluja ja edistää viihtyisyyttä talossaan.

Energiaeksperttikurssin voi nyt käydä myös verkkokurssina! HSY on toteuttanut energiaeksperteille verkkokurssin, joka auttaa taloyhtiöitä pienentämään hiilijalanjälkeään. Kurssilla saat tietoja liittyen ilmanvaihtoon, lämmitykseen, veden ja sähkön kulutukseen, kiinteistöautomaatioon sekä suunnitelmalliseen kiinteistönpitoon. Kurssilla lähdetään liikkeelle alkeista, joten sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa energiaosaamista.

Kurssille voi rekisteröityä ja saada todistuksen, kun on suorittanut kurssin. Kurssin voi suorittaa myös ilman rekisteröitymistä, jolloin ei saa todistusta. Rekisteröityneen käyttäjän suoritukset jäävät muistiin ja kurssia voi jatkaa myöhemmin siitä kohdasta, mihin on edellisellä kerralla jäänyt.

Kun olet käynyt koulutuksen, liity mukaan energiaeksperttien Facebook -yhteisöön jakamaan kokemuksia ja keskustelemaan taloyhtiön energiatehokkuudesta. Ryhmän löydät Facebookista nimellä Energiaekspertit.

Energiaeksperttien sähköpostilistalle voit liittyä jättämällä yhteystiedot. Tiedotamme ajankohtaisista taloyhtiöille tarjolla olevista mahdollisuuksista sekä eksperteille järjestettävistä retkistä ja tapahtumista.

Liity sähköpostilistalle tästä